15 jaar praktijk

In 2023 bestaat mijn praktijk 15 jaar. In 2008 begon ik als shiatsutherapeute, 4 jaar later studeerde ik af als cranio-sacraal therapeute en volgde ik verschillende kleinere cursussen die de behandelingen extra ondersteuning boden. Ik combineerde mijn praktijk met het geven van yogalessen.

Intussen kwam er een corona-break, en alles wat er bij hoorde. Nu het jaar 2022 bijna op zijn einde loopt, kan ik met trots vertellen dat ik in de voorbije 3 jaar nog een aantal langdurige opleidingen met glans heb volbracht. Vanaf nu kan je ook bij mij terecht voor een natuur- en wandelcoaching, voor een behandeling met het B.E.St toestel en/of een klanksessie.

Waar natuurcoaching voor staat, spreekt nogal voor zich. We trekken de natuur in met een specifieke vraag of thema en gaan op zoek naar antwoorden en inzichten. Werken in de natuur kan heel direct zijn, maar is heel fijn om te doen omdat het buitenkomen je blikveld ongelooflijk kan verruimen en de natuur onverwachts verrassend uit de hoek kan komen.

B.E.St staat voor Bio Energy Stimulation. Het is een technologisch hoogstaand apparaat dat via microstroom de ATP waarde in de cel verhoogd. Het toestel bevat een 130-tal programma’s die een enorme verrijking en aanvulling zijn op de behandelingen die ik geef. Ik werk vooral met kleefelectroden.

B.E.St wordt o.a. zeer veel gebruikt in de sportwereld waardoor sporters een veel sneller herstel hebben bij blessures. Ik werk vooral met de programma’s die ondersteuning bieden aan het zenuwstelsel, organen of de vijf elementenleer uit de Chinese geneeskunde.

De klanksessies die ik geef zijn gebaseerd op de techniek van Pansori Living Sound. We gebruiken de stem, met name de klank, om zowel mentale, emotionele, fysieke en spirituele thema’s te benaderen. Werken met klank kan heel helend zijn en is tegelijkertijd een heel goede techniek wanneer je hoog sensitief bent of om in te spelen op subtielere en hogere trillingen.

Buiten de natuurcoaching kan het B.E.St toestel en de klank een extra toevoeging zijn bij de healingen en cranio-sacraal sessies die ik geef. Het is niet een of/of verhaal. Het is een en/en verhaal. Dat wat je het beste kan ondersteunen in deze hectische tijden.

Met deze extra tools in mijn praktijk, nodig ik je uit om in 2023 niets meer uit te stellen wat je misschien al een tijdje wil doen, jezelf een behandeling cadeau geven. Geef daarom jezelf de Best(e) ondersteuning en boek een afspraak. Gun jezelf in 2023 de mogelijkheid tot verandering en vernieuwing.

Moge 2023 licht werpen op je leven, je wensen en je schaduwkanten.
Moge de onvrede en oorlogen in de buitenwereld een stimulans zijn om vrede te vinden in jezelf, in jou en rondom jou. 

Een hartelijk 2023 toegewenst!
Veerle