Extra’s

Onze voeding is onze brandstof waarmee ons lichaam rijdt.

Daarom is het belangrijk dat wij de voeding tot ons nemen aangepast aan onze lichaamsbouw of lichaamsconditie. Indien wij langdurig de verkeerde voeding gebruiken, wordt ons lichaam brozer en breekbaarder.

Indien er specifieke klachten zijn, kan er via aanpassing van het voedingspatroon vermindering van klachten optreden. We kijken hierbij niet naar de klassieke voedingsadviezen maar naar wat jouw lichaam specifiek nodig heeft. Hitte of koude in het lichaam spelen hierbij een belangrijke rol.

Voedingsadvies kan rekening houden met de vijf elementen (hout-vuur-aarde-metaal en water) maar ook met de verwarmende of afkoelende capaciteiten van voeding; met te veel of te weinig vocht in het lichaam, enz.

De voedingsadviezen zijn gebaseerd op de macrobiotiek uit Japan. Uiteraard bekijken we dit vanuit een Westers perspectief en gebaseerd op onze leef- en eetgewoontes. Specifieke medicinale dranken of pleisters horen bij het voedingsadvies. Het voedingsadvies kan deel uitmaken van één van de lichaamsgerichte behandelingen.

Tegenwoordig is letten op onze voeding onvoldoende. We hebben fytotherapie, extra mineralen, goede vetzuren of voedingssupplementen nodig als een noodzakelijke aanvulling op onze voeding. Er bestaan intussen meerdere studies die erop wijzen dat ondanks onze biologische voeding, de voedingswaarde van onze voeding er sterk op achteruitgegaan is en onvoldoende mineralen en/of vitamines.

De voedingssupplementen die Kyona aanbiedt zijn allemaal op natuurlijke basis. Ze hebben een snelle en directe werking. De markt van de voedingssuplementen is gigantisch groot. Kyona maakt een bewuste keuze naar organische producten waarbij prijs en kwaliteit in evenwicht zijn.

De verschillende producten zijn terug te vinden in de prijslijst. Voor meer informatie contacteer Kyona per mail of tijdens de consultatie.