Natuurcoaching

LAAT JE VERRASSEN DOOR DE NATUUR

Ben je op zoek naar ondersteuning of heb je nood aan coaching?

Ben je het beu om steeds maar tegen hetzelfde aan te lopen of ben je specifiek op zoek naar een andere kijk of nieuwe inzichten op een situatie?

… dan is natuurcoaching misschien wel iets voor jou?

We trekken met een thema of een vraag de natuur in en kijken welke antwoorden de natuur ons te bieden heeft of wat de natuur weerspiegelt. De natuur wordt mee betrokken in de professionele coaching. Het feit alleen al dat deze coaching buiten gebeurt, in open lucht, kan enorm verrijkend en verruimend zijn. Het geeft een extra dimensie en kan razendsnel tot nieuwe inzichten leiden. Tegelijkertijd helpt de natuur en de coaching om die inzichten te concretiseren en te verankeren in ons zelf. Een meerwaarde voor éénieder die op zoek is naar verdieping en verandering in het leven.

Een natuurcoaching duurt gemiddeld anderhalf uur. Het kan als een losse sessie geboekt worden, maar het kan ook deel uitmaken van een pakket waarbij we 3 sessies boeken bij de start. Dit pakket kan samengesteld worden uit 3 natuurcoachings maar kan ook een combinatie zijn van enerzijds natuurcoaching en cranio-sacraal therapie. Door een combinatie te maken van beide methodes is extra verdieping en heling mogelijk. Thema’s die aan bod komen tijdens de natuurcoaching kunnen verder geheeld worden tijdens een sessie in de praktijk of omgekeerd, nl cranio of healing sessies kunnen verrijkt en aangevuld worden door het inzicht uit een natuurcoaching.

  • Losse sessie natuurcoaching: 75 euro
  • Pakket van 3 sessies natuurcoaching: 210 euro
  • Pakket combi 3 sessies (2x cranio+1x natuurcoach. of 2x natuurcoach.+1x cranio): 195 euro

(Pakketten dienen betaald te worden bij aanvang. Prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren. Voor bedrijven die een factuur wensen zijn deze exclusief btw (21%).)

Laten we samen iets moois opbouwen.